Een top appartement met een ruime woonkamer, keuken en zithoek en plaats voor zelfs meer dan 10 personen aan de keukentafel. 

De gang naar de slaapkamers is af te sluiten van deze living. Op de gang bevinden zich een ouderslaapkamer (boxspring met aparte matrassen), een slaapkamer met 2 aparte bedden en een slaapkamer met een comfortabel stapelbed. Alle matrassen van Swiss Sense. Tevens is er een extra bed. Mocht u nog een baby willen meenemen dan kunnen we kosteloos een kinderbed bijplaatsen (t/m 2 jaar).

Er is een grote badkamer met een ligbad.

Komt u met meer personen dan wordt een extra ouderslaapkamer met extra bed toegevoegd, met eigen badkamer.

Tot 10 personen mogelijk (exclusief baby).

 

U kunt dit appartement boeken voor een week, midweek of weekend. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. Meer praktische info lees hier.

 

Mooi ruim appartement met origineel hoog balkenplafond. Hier bevindt zich de keuken en een mooie zithoek. 

Het appartement biedt een ruime badkamer met grote douche. Een slaapkamer met een Swiss Sense boxspring (2 aparte matrassen), hier is ook een extra televisie aanwezig. In de living is een comfortabele bedbank aanwezig waarop nog 2 personen kunnen slapen. Een babybed is kosteloos toe te voegen.

 

U kunt dit appartement boeken voor een week, midweek of weekend. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. Meer praktische info lees hier.

 

Ruim appartement met veel privacy. De woonkamer met open keuken is een gezellige plek voor het hele gezin om samen te tafelen, spelletjes te doen of tv te kijken. 

De gang leidt de weg naar de slaapkamers: een kinderkamer met comfortabel stapelbed (Swiss Sense), een ouderslaapkamer (boxspring met 2 aparte matrassen) met televisie, en nog een twee persoons slaapkamer. Hier is eventueel nog een extra bed of babybed bij te plaatsen, dus ook met 7 personen verblijven is hier mogelijk. Boeken tot 6 personen kan altijd, aanvraag voor een 7e persoon kunt u extra toevoegen.

De badkamer bevindt zich achterin het appartement, met grote douche, wastafel en toilet.

 

U kunt dit appartement boeken voor een week, midweek of weekend. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. Meer praktische info lees hier.