In de Witte Dame in 't Kort

In de Witte Dame in Grubbenvorst vormt al jarenlang een begrip in de regio. Genoemd naar de bekende legende, zowel de historie, de plek en het restaurant zijn in de omgeving al decennia lang bekend.  Als ontmoetingsplek en geliefde verblijfslocatie vroeger ook wel bekend als Hotel Breidenbach, tevens bakkerij en winkel. Begin deze eeuw werd de locatie na enkele jaren van leegstand heropend en vernoemd naar de beschermvrouwe van Grubbenvorst: de witte dame.

Trots zijn wij, omdat deze plek en haar rijke historie in het hart van de Grubbenvorstenaar een warm plekje heeft verdiend. Zowel de geschiedenis van het pand en het hotel, als de legende van de Witte Dame, zijn op deze pagina niet in enkele zinnen te beschrijven. We lopen de kans onvolledig te zijn. Voor meer informatie hierover, verwijzen we toch door naar de pagina van Gewoën Grubbevors. 

 

Inmiddels doet het sfeervolle terras Frans authentiek aan, in de patio of rond de historische koperen ketelijk met aantrekkelijke parachute. Goed bereikbaar voor zowel de zakelijke gast als de toerist, fietser of wandelaar. Gelegen aan enkele fietsroutes en het fameuze Pieterpad. Ook het plein kent voor het dorp een fijne aantrekkingskracht, vanwege de mogelijkheid voor evenementen en natuurlijk ook door de aanwezigheid van ijssalon Clevers. Regelmatig is dit centrum het middelpunt van diverse evenementen, waaraan wij graag meewerken.

 

TEAM IN DE WITTE DAME & STEAKHOUSE

Het team van de Witte Dame is divers en eenieder kent zijn of haar eigen expertise. Wij proberen de afdelingen housekeeping, keuken, afwas, bediening / hotelreceptie zo goed mogelijk met elkaar te verbinden. Zo draagt iedereen zijn steentje bij aan het totale team en een gastvrije omgeving voor u als gast. Dit, samen met een prettige sfeer voor zowel bezoekers als medewerker, staat bij ons voorop. 

 

Wil jij ook meewerken in dit team? Stuur dan een open sollicitatie via ons contactformulier of bekijk de vacatures en solliciteer voor jouw functie.

 

Sinds november 2019 staat het team van In de Witte Dame en Steakhouse Grubbenvorst onder nieuwe leiding van Dennis van den Brandt en Leontien Bos. Na ervaring opgedaan te hebben op diverse horeca punten in de omgeving, inmiddels neergestreken in Grubbenvorst. Onder meer bekend van d'Heeren van Baerlo (tot 2017), Sur Meuse (tot 2016), in diverse samenwerkingen. 

Sinds 2014 is de horeca op Vakantie Leukermeer aangetrokken en ontwikkeld tot het huidige Beachclub Leukermeer. De laatste jaren zijn hier vele puntjes op de i gezet, en nog altijd in groei en beweging. Toch was het deze winter tijd voor een nieuwe uitdaging. Wilt u de ontwikkelingen van In de Witte Dame blijven volgen, hou dan deze site in de gaten of volg ons op Facebook.