Aspergedorp Grubbenvorst

Hotel in de Witte Dame ligt in het hart van Aspergedorp Grubbenvorst. Tegenwoordig herinnert ondermeer het aspergefeest nog aan de gloriejaren van het Witte Goud in het dorp. Toch zal voor altijd Grubbenvorst en de asperge onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarover zal de Witte Dame ongetwijfeld waken. Vroeger, nu en ook in de toekomst! Meer weten? Lees hier verder. 

fietsen en wandelen

Het hotel ligt centraal aan een van de mooiste fietsroutes van Noord-Limburg: knooppunt 81.

Ook voor wandelaars ligt het op een markante plek, namelijk aan het Pieterpad. Namelijk aan de 21e etappe.

Meer mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving vindt u hier. Tevens beschikken we in het hotel over een I-Punt van VVV waarop u eenvoudig op zoek kunt gaan naar de voor u geschikte route. 

rozendorp lottum

Volop cultuurhistorie vindt je in deze streek! Buurdorpje van Grubbenvorst is het bekende rozendorp Lottum. Maar liefst 70% van alle rozen komt uit dit pittoreske dorp! Een bezoekje aan de Rozenhof is zeker de moeite waard. In dit rozenkenniscentrum leert u alles over rozen en botanische tuinen. 

arcen en de kasteeltuinen

In de Noorderlijkste kern van gemeente Venlo in Nederlands Limburg ligt het pittoreske dorpje Arcen. Op fietsafstand van Grubbenvorst is dit een ontspannend en leuk uitstapje om te maken. Of het nu gaat om heerlijk ontspannen in Thermaalbad Arcen, een bezoekje aan Bierbrouwerij Hertog Jan of een middagje midgetgolven met pannenkoeken, het kan allemaal in Arcen. Ook staat dit dorpje bekend om zijn beroemde Kasteeltuinen. Dit is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

venlo centrum

Mocht u het rustige en mooie Grubbenvorst een middagje willen ruilen voor een wat meer ‘stadser’ gevoel? Dan is Venlo centrum slechts op een steenworp afstand te bereiken. Deze stad leent zich om eens lekker te shoppen, neer te strijken op een van de vele terrasjes of gewoon een wandeling te maken door deze historische en groene stad. Klik hier voor meer informatie.

de maasduinen

Maak kennis met het prachtig Nationaal Park De Maasduinen. Wandelen, fietsen, mountainbiken & paardrijden. Het kan allemaal in dit prachtige gebied van Limburg. Het bezoekerscentrum in Well is een wellicht een leuk startpunt om kennis te maken met deze mooie omgeving. Afsluiten kunt u met een drankje en een hapje bij Beachclub Leukermeer in Well.

handige links