Hotel in de witte dame

Dit mooie hotel is gevestigd in een sfeervol, historisch pand. Gelieerd aan de bekende Grubbervorster legende vragen het hotel en de brasserie de naam In de Witte Dame. Een fijne service en Limburgse gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Daarnaast is het hotel kleinschalig waardoor u zich als gast kunt thuisvoelen in een vertrouwde persoonlijke omgeving.

 

Gelegen in het centrum van dit Noord-Limburgse dorp, aan een sfeervol plein, is het een begrip in de regio. Ook wandelaars en fietsers uit een wijdere omgeving kunnen dit hotel goed vinden. Er zijn diverse fietsroutes (knooppunt 81) die hier passeren en tevens is het hotel gelegen aan het Pieterpad. Bent u in de buurt, dan is een bezoekje zeker de moeite waard. Blijft u langere tijd? Dan is een arrangement met daarbij een hapje en drankje wellicht een goede keuze. Bekijk de mogelijkheden hier. 

 

Ook voor de zakelijke gasten is ons hotel een prettig onderkomen. Alle kamers hebben alle moderne faciliteiten, wifi toegang in het gehele hotel. Kamers zijn comfortabel en afgestemd op de huidige wensen. Ook bestaan de mogelijkheid met zakenrelaties af te spreken in de brasserie of lobby. Een zakenlunch of diner bieden we graag aan, evenals de mogelijkheid voor vergaderingen en arrangementen.

 

Kortom dit hotel heeft alle comfort die hoort bij de hedendaagse zakelijke reiziger of vakantiegangen. We heten u van harte welkom.