Wij organiseren op Eerste en Tweede Paasdag een gezellige en lekkere brunch voor de hele familie. Op Eerste Paasdag is dit mogelijk om 11 uur of om 14 uur en op Tweede Paasdag is het mogelijk om 11 uur. Wilt u meer weten over de inhoud van de brunch? Klik op de knop hierboven. Of reserveer nu direct uw tafel middels de reserveringsbutton rechtsonder aan deze pagina.

Gewoon gezellig een hapje eten, met z'n tweetjes of met de hele familie, ook dit hoort erbij met Pasen! U kunt bij ons een keuze maken uit de volledige menukaart. Reserveer nu direct middels de reserveringsbutton rechtsonder aan deze pagina, of klik op de knop om het menu te bekijken.

Boek nu uw overnachting tijdens de Paasdagen. Op 2e Paasdag, maandag 10 april, hebben we een extra mooi arrangement! Klik hier.

Ook onze hotelkamers hebben wij lekker knus en in gezellig gemaakt voor de Paasdagen! Vraag naar onze arrangementen, u kunt hiervoor ook altijd even bellen naar 0773557200. Of klik op de knop hierboven om zelf uw kamer te reserveren. Tijdens de Paasdagen kunt u uw reservering ook combineren met een brunch of diner. Kies eerst de juiste data en het kamertype, en daarna kunt u dan eventueel nog voor een pakket kiezen.