Ontspannen borrelen

Met vrienden, familie of collega's, of gewoon alleen. Op elk moment van de dag kunt u bij ons terecht voor een drankje, eventueel vergezeld van een hapje. Wij proberen u een menukaart te bieden waarin voor elk wat wils te vinden is. Denk aan alcoholvrije bieren of cocktails, lekkere koffies met gebak, een uitgebreide kaart speciaalbieren, (biologische) wijnen die we zelf hebben geselecteerd, lekkere bittergarnituurtjes of andere kleine gerechtjes. 

teamuitje, familiefeestje of kerstborrel

Is het uw taak om de eerstvolgende borrel te organiseren? Geen paniek. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden. Alleen even snel iets drinken als onderdeel van de activiteiten op deze dag? Of afsluiten met een informeel hapje of drankje? Vanaf 11 uur kunt u bij ons terecht voor een gezellig onderonsje met uw gezelschap. Koffie met vlaai, hapjes en drankjes, vrije keuze of een afgesproken aanbod, wij denken met u mee.

borrelkaart

Vanaf 3 oktober tot aan de Kerstvakantie,

liever iets meer dan een hapje?

Bekijk onze kaart voor het hele menu, reserveer direct, of doe een aanvraag voor uw groep: een feestje, teamuitje, buffet....