koude dagen | warme feestjes!

Sinterklaas

 

Sinterklaas vieren we In de Witte Dame al enkele jaren met de leuke Pietenbrunch! Deze brunch is leuk voor de hele familie, want jullie kunnen samen lekker eten, terwijl de kids genieten van de activiteiten met de Pieten en het kids buffet. Meer info en reserveren klik hier. 

Kerstmis

U kunt al reserveren voor Eerste en Tweede Kerstdag! Wij starten de dag voor onze hotelgasten zoals elke dag met een ontbijt, tussen 8 en 10 uur. Vanaf 11 uur staat de Kerstbrunch op het programma, tot ongeveer 13.30 uur. De inhoud, prijzen en omschrijving van deze brunch kunt u hier vinden, tevens kunt u al reserveren! Mocht u dit liever telefonisch doen dan kan dat via 0773557200.

Vanaf 14.30 uur starten wij dan met het Kerstdiner. Zoals elk jaar serveren wij een 3 of 4-gangen Kerstmenu, maar is het ook mogelijk om uit de normale kaart te kiezen, wij bieden daar dan een selectie van aan, zodat we voor elk wat wils kunnen serveren. Voor kleine gezelschappen (minder dan 10 personen) is het gewoon mogelijk om ter plaatse te kiezen. Eenieder kiest zijn/haar eigen menu en indien gewenst is het ook nog mogelijk om voor een wijn- of bier arrangement te kiezen!

Hieronder presenteren wij alvast de opzet van ons Kerstdiner, dit menu is nog aan wijzigingen onderhevig en zal pas begin oktober 2024 definitief gemaakt worden. Reserveren kan nu natuurlijk wel al online of via 0773557200.

3 gangen diner met soep vooraf - €35

3 gangen diner met voorgerecht - €40

4 gangen diner - €45

 

 

voorgerechten

 

Gravad lachs gemarineerd in mosterd kruiden

Taartje van hazenbout met een dressing van cranberrie en een wild bitterbal

Dungesneden runderlende met een frisse salade en in kerrietempura gefrituurde kastanjechampignon

Pasteitje van bladerdeeg met kippenragout

Taartje van geitenkaas met een gecarameliseerd laagje

 

 

soepen

 

Huisgemaakte tomatensoep met balletjes

Romige vissoep met passend garnituur

Pompoensoep met kokos en chili

 

hoofdgerechten

 

Gevulde varkenshaas met pesto en mozzarella, omwikkeld met spek

Vis van het seizoen met passende saus en winters garnituur

Trio van hert: biefstukje, rib en rack.

Rouleaux van parelhoen met paddenstoelen en saus van salie

Tagliatella met spinazie, winterse groenten en fetakaas

 

desserts

 

Kerstdessert van de chef

Witte Dame coupe: drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom