hotel chique in je holiday apartment!

appartement 31

Dit appartement ligt In de Witte Dame en is gesitueerd in 'de Zeven Geitjes' van vroeger. Geschikt voor 2 tot 7 personen, of eventueel zelfs voor 9 a 10 personen.

Een top appartement met een ruime woonkamer, keuken en zithoek en plaats voor zelfs meer dan 10 personen aan de keukentafel. 

De gang naar de slaapkamers is af te sluiten van deze living. Op de gang bevinden zich een ouderslaapkamer (boxspring met aparte matrassen), een slaapkamer met 2 aparte bedden en een slaapkamer met een comfortabel stapelbed. Alle matrassen van Swiss Sense. Tevens is er een extra bed. Mocht u nog een baby willen meenemen dan kunnen we kosteloos een kinderbed bijplaatsen (t/m 2 jaar).

Er is een grote badkamer met een ligbad.

Komt u met meer dan 7 personen dan wordt een extra ouderslaapkamer met extra bed toegevoegd (kamer 30), met eigen badkamer.

 

Je kunt dit appartement reserveren voor een week, midweek of weekend. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. Meer praktische info en voorwaarden lees je hier. 

appartement 32

 Vroeger was hier de ingang van het Steakhouse gesitueerd. Het is nu een mooi ruim 2 tot 4 persoons appartement met origineel hoog balkenplafond. Hier bevindt zich de keuken en een mooie zithoek. 

Het appartement biedt een ruime badkamer met grote douche en een wasmachine. Een slaapkamer met een Swiss Sense boxspring (2 aparte matrassen), hier is ook een extra televisie aanwezig. In de living is een comfortabele bedbank aanwezig waarop nog 1 a 2 personen kunnen slapen. Een babybed is kosteloos toe te voegen.

Je kunt dit appartement reserveren voor een week, midweek of weekend volgens de voorwaarden van de appartementen. Tevens hebben we het ook mogelijk gemaakt om dit appartement per nacht te reserveren, met de service van een hotelkamer. Let op, in alle appartementen In de Witte Dame is een uitstekende wifi verbinding aanwezig. Lees hier alle voorwaarden en mogelijkheden.

appartement 33

 

Gelegen in het voormalig Steakhouse in het achterste gedeelte. Dit resulteert in een ruim appartement met veel privacy en een eigen buiten gedeelte. Het is geschikt voor 4 tot 6 personen. De woonkamer met open keuken is een gezellige plek voor het hele gezin of om samen te tafelen, spelletjes te doen of tv te kijken. 

De gang leidt de weg naar de slaapkamers: een kinderkamer met comfortabel stapelbed (Swiss Sense), een ouderslaapkamer (boxspring met 2 aparte matrassen) met televisie, en nog een twee persoons slaapkamer. Hier is eventueel nog een extra bed of babybed bij te plaatsen. De badkamer bevindt zich achterin het appartement, met grote douche, wastafel, toilet en een was- droog combinatie.

 

Je kunt dit appartement boeken voor een week, midweek of weekend. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. Meer praktische info lees je hier.

 


BURgemeester

Een statig appartement in het voormalige raadhuis. Hier vindt je een ruime woonkamer met veel lichtinval en voldoende opbergruimte, smart TV met toegang tot apps en mogelijkheid tot opnemen, vooruit- en terugkijken. Een charmante zithoek in de open keuken die van alle gemakken voorzien is.

In de hal vindt je een ruimte voor wasmachine- en droger, chique badkamer en apart toilet. De slaapkamer heeft de ouderwetse vensters in het plafond en nis behouden en er is een grote kledingkast en airconditioning.

Je kunt hier met z'n tweeën vorstelijk vertoeven, met eventueel ruimte voor de kinderen op de slaapbank!

 

Je kunt dit appartement reserveren met een minimum van drie nachten, aankomst- en vertrekdagen zijn vrij naar keuze. Meer praktische info en voorwaarden lees je hier. 

wethouder

 Gesitueerd tegenover de burgemeester. Vroeger bevonden deze twee zich ook op dezelfde gang voor de beste samenwerking! De wethouder is een mooi ruim 2 tot 4 persoons appartement, van alle gemakken voorzien. Mooie woonkamer met open kastruimte en slaapbank. Modern ingerichte open keuken en zithoek. 

De master bedroom is zeer licht en ruim en grenst aan het balkon met openslaande deuren. U heeft hier perfect zicht op de tuin en het terras van In de Witte Dame! 

Het appartement biedt een stijlvolle badkamer met inloopdouche, wastafel, een wasmachine en -droger.

Er is een apart toilet met fonteintje aanwezig. 

 

Het appartement met balkon is te reserveren op elke datum naar keuze, maar wel voor minimaal 3 nachten. Lees hier alle voorwaarden en mogelijkheden.

secretaris

Dit appartement wordt ook wel eens kortweg 'loft' genoemd, maar deze eenvoudige term doet het prachtige appartement eigenlijk te kort. Het is origineel ingericht met behoud van zoveel mogelijk authentieke elementen, hoekjes en nisjes, stijlvol gedecoreerd.

De zithoek ligt hier in het verlengde van de slaapkamer, afgescheiden door de originele balken die doorlopen in het plafond. 

In de zithoek kun je genieten van de gerechten die u in de moderne keuken heeft kunnen bereiden, of je bestelt ze gerust bij het naastgelegen restaurant.Net als in de overige B&W appartementen is het televisie en internet aanbod uitstekend. 

In dit appartement kun je gebruik maken van een knus en gezellig dakterrasje waar je vooral in de ochtend en middag kunt genieten van de heerlijke zonnestralen.

Geschikt voor 2 personen.