high tea

verrassend concept | voor jong en oud | smaak combinaties | 3 gangen


Hoe leuk! Wij hebben een maand lang onderzoek gedaan naar diverse high teas, onze eigen ervaringen opgeteld en afgewogen, en een nieuwe thee partner gezocht. Deze hebben we gevonden in Trending Teas, een leverancier van (h)eerlijke thee die rechtstreeks van de boer komt.  Wij ontdekten hierbij weer nieuwe en pure smaken, die wij in een menu jasje hebben gegoten. Vanaf heden kun je nu reserveren voor deze 3 gangen high tea proeverij! Match de thee met de hapjes, of hussel alles door elkaar en check het effect. De kosten zijn €19.95 voor 3 gangen inclusief thee en tafelwater. Elke dag mogelijk tussen 14 en 17 uur. Nodig nu meteen iemand uit  of reserveer nu!

high WINE | HIGH BEER

een viergangen hapjes menu met unieke wijn of bier proeverij

Nadat we de smaak te pakken hadden zijn we een wijn en bier menu gaan ontwikkelen. Deze dranken moeten natuurlijk gecombineerd worden met spijzen, en zo kwamen we tot een viergangen hapjes menu met bijpassende dranken in de vorm van een proeverij! Je kan hiermee starten tussen 14 en 17 uur. Vermoedelijk ben je wel een tijdje zoet met dit arrangement, dus maak er een gezellige avond van!

Dit complete arrangement bieden we aan voor de speciale prijs van €32,50. Leuk als cadeautje of voor jezelf, reserveer nu meteen.