Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer

Onze speerpunten: huisgemaakte gerechten van de juiste kwaliteit, voor de juiste prijs. Geen hoogdravende abracadabra, maar herkenbare producten en ingrediënten, liefst van Hollandse bodem, passend bij de normale bezoeker. Jong of oud kan hier terecht voor een lekker hapje of drankje. Verrast worden en ideeën mee naar huis nemen, en smaken zoeken waarvoor je wilt terug komen... Het u persoonlijk en attent serveren. Dat past bij ons!

 

U kunt bij ons reserveren voor een bezoek aan ons restaurant. Dit kan via de link, rechtsonder in de hoek. Indien u niet kunt reserveren zitten wij rond dat tijdstip vol. Of probeer even te bellen. Het is ook mogelijk om zonder reservering bij ons op bezoek te komen! Houd er wel rekening mee dat wij op drukke momenten wellicht geen plaats hebben.

 

Vanaf september kunt u weer gebruik maken van de brunch aanbieding op zondag (op reservering), we serveren de lekkerste spareribs en natuurlijk kunt u ook uit onze normale menukaart kiezen. Voor hotelgasten bieden we aantrekkelijke arrangementen.

 

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11 uur. Tot gauw.

afhalen

Wilt u thuis genieten van onze gerechten?

Dit kan direct: plaats de bestelling gewoon online!

Ook koude spareribs kunnen nog per 500 gram worden besteld.