Zakelijk overnachten

Ons hotel is een goede uitvalsbasis voor zakelijke gasten. Een groot deel van het Venloosche bedrijfsleven speelt zich af op een steenworp afstand van het hotel. Met taxi of auto zijn wij makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. In het hotel zijn mogelijkheden om na een werkdag te dineren, te ontspannen of nog even verder te werken in alle rust.

 

Indien u als bedrijf regelmatig gebruik maakt van zakelijke overnachtingen, is het handig dat wij over de juiste contactgegevens en adresgegevens beschikken, zodat uw werknemer de juiste factuur mee naar huis neemt. Bij goede contacten is het ook mogelijk dat wij de factuur rechtstreeks naar het bedrijf verzenden. Wilt u als bedrijf opgenomen worden in de debiteuren administratie van het hotel? Neem dan contact met ons op met dit verzoek. Dit doen we zodat wij  uw gegevens op de juiste wijze kunnen controleren en verwerken. Nadat dit gebeurd is kunnen we eenvoudig en op de juiste wijze de facturen naar uw bedrijf verzenden. 

 

Indien u regelmatig van onze diensten gebruik maakt is het wellicht zelfs mogelijk dat wij een speciaal prijsvoorstel doen voor uw boekingen. Neem hierover contact met ons op.