21 en 27 april

Motor inzegening | Koningsdag

In verband met de activiteiten op het plein, openen wij deze dagen het terras al extra vroeg. Je bent van harte welkom voor een kop koffie eventueel onder het genot van een stuk vlaai of een lekkere lunch vanaf 11 uur. Wij duimen voor een heerlijke lentedag en een fijne temperatuur voor iedereen!

9 mei | hemelvaart

lekker terrassen, borrelen, en meer...

Traditioneel een heerlijke dag om er op uit te gaan met fiets of te voet. Wij bieden diverse leuke wandelroutes en nemen tevens deel aan een aantal mooie samenwerkingsverbanden. Kijk even of hier iets voor je tussen zit! Een andere tip is deze dag te genieten van een lekkere high tea of proeverij. Nodig als je vrienden uit en geniet deze dag met volle teugen! Hiervoor wel eventjes reserveren. 

12 mei | Moederdag

Speciaal buffet voor de moederdagbrunch

Op speciale dagen is het volgens ons extra belangrijk om gezellig een momentje samen te plannen. Het begin van de dag is daarvoor ideaal, lekker wat eten en drinken, ontspannen. Wat de dag verder brengt... als je er maar van geniet! Wij serveren op Moederdag deze speciale brunch in 3 of zelfs 4 gangen, waar je lekker met de hele familie aan kunt deelnemen. 

 

Volwassenen: €25 | Kinderen: tussen €0 en €15 | reserveren noodzakelijk

 

18 en 19 mei | Pinksterfeesten

Hoije Open Air | Aspergefeesten

Op Eerste Pinksterdag wordt al sinds jaar en dag de aspergefeesten georganiseerd, centraal in Grubbenvorst op het plein. Ons terras is deze hele dag geopend voor lunch, borrel, diner en koffie met gebak, en het evenement is vrij toegankelijk. Meer info vind je op de website van Gewoën Grubbevôrs.

Volgens traditie wordt op  de avond vooraf het dorpsfeest georganiseerd, met locale muziek, overigens ook een leuk feest voor niet-dorpelingen! Dit jaar heeft het dorpsfeest een ander tintje in verband met het afscheid van de Toddezèk. Voor deze avond is het noodzakelijk om een ticket te bemachtigen. Wij zullen je hier nog verder informeren over het gebruik van ons restaurant en terras op deze avond. 

21 april motor inzegening
27 april

koningsdag

9 mei

Hemelvaart

12 mei

moederdag

18 mei

Hoije Open Air

19 mei

Aspergefeesten